I slutten februar hadde jeg gleden av å besøke Thailand og Kambodsja for første gang.

Jeg fikk forkynne Guds ord i to menigheter i Bangkok. Det største menigheten hadde 2000 medlemmer og var en menighet for burmesere. Den andre menigheten var mye mindre og nesten nyplantet. De fleste av de som gikk her var fra Filippinene.

Hovedhensikten var å delta på Asia Link´s misjonkonferanse. Den arrangeres annethvert år, og er en samling for Asia Links´s samarbeidspartnere i Asia.

Det var en glede å både møte og lytte til en person som Paul Ai. Han var i sine yngre dager Buddistmunk. Men etter hvert ble det mer og mer innvielse til heksekraft. Paul skulle være med og kaste forbannelser over en møtekampanje som  David Yonggi Cho hadde i Vietnam for mange år siden. Dette fungerte heller dårlig, og det endte med at Paul tok imot Jesus som sin Herre og frelser. Etter at at Paul ble frelst og et frimodig vitne, ble det til sammen 10 år  i forskjellige fengsler i Vietnam. Senere ble han utvist fra Vietnam og får ikke returnere til sitt hjemland. I dag reiser Paul og hans kone og forkynner evangeliet i Asia og Amerika.

Det gjorde også et sterkt inntrykk å bli kjent med arbeidet til amerikaneren Ted Olbrich i Kambodsja. Ted startet opp sitt arbeid i dette landet for litt over 20 år siden. Gjennom hans arbeid har ca 1 million mennesker blitt frelst. Over 6000 menigheter er plantet og over 100 barnehjem etablert.

Evangeliet om Jesus er kraft til frelse og forvandling!!