I slutten av oktober 2017 hadde vi møtekampanje i Kamdini, Uganda. Ved ankomst merket Charles Marcello Lado og jeg at dette var et sted med en mørk og uren atmosfære.
Dette skulle fort vise seg i de 7 kveldsmøtene vi skulle ha. Som alltid på slike møtekampanjer forkynnes det enkle og sentrale evangeliet. Deretter innviteres de frammøtte til å respondere på frelsesinnbydelse ved å komme fram til scenen. De frelsessøkende blir ledet i frelsesbønn, og de registreres deretter med navn, telefonnummer m.m. for videre oppfølging. Til sammen har ca 500 personer respondert på frelsesinnbydelse i løpet av disse dagene. Etter frelsesbønn og registering av de nyfrelste, ber vi en fellessbønn for de som trenger helbredelse. Flere vitnet hver kveld om Guds inngripen. Det var uvanlig mange demoniske manifestasjoner på denne kampanjen. Dette er et resultat av heksekraft blant folk. Tross mye kamp og motstand under planleggingen av kampanjen, fikk vi se at evangeliets kraft forvandler mennesker.
På dagtid hadde vi et team på ca 20 personer som dro på husbesøk for å vitne, be og invitere mennesker møtene. Mange ble sterkt berørt til frelse, helbredelse og utfrielse gjennom dette.

 

PS!! For å få bildene større og for å kunne lese billedteksten: klikk på bildet, så blir det større!