I begynnelsen av februar hadde vi igjen møter i Nepal. Vår datter Sarah Fikstvedt og Håkon Seljåsen var med og delte Guds ord, ba for mennesker m.m. 

Vi hadde konferanser for troende på fire forskjellige steder, der vi også sørget for mat til alle som kom.

Møtene i Nepal handlet om å betjene de troende. Det er ikke mulighet for å ha åpne møtekampanjer slik som i mange afrikanske land.

Men Nepal er likevel blant de landene evangeliet har gått mest fram i. Igjen og igjen møter man folk som vitner om den høye prisen de har betalt for å være etterfølgere av Jesus.

En av dagene reiste vi et godt stykke opp i fjellene for å ha et møte med forkynnelse og forbønn for syke. Stedet heter Siddhi Tindovan. Folk kom gående i flere timer fra avsidesliggende landsbyer for å delta på dette møtet.
Her er et par vitnesbyrd fra dette møtet, sendt av Pastor John:

«Kjære bror i Kristus. Varme hilsninger i Jesu navn. En fra fjellene har sendt meg dette vitnesbyrdet om helbredelse da de var med på deres program.En dame som heter Phul Maya Chepang hadde et ophthalmic problem (øynene)Øyelegen sa at han ikke kunne hjelpe henne med dette, og det gjorde henne mismodig.Jeg hadde sendt en invitasjon til menigheten som Phul Maya tilhører om å komme til helbredelsesmøtene.Da du begynte å be for syke, la du din hånd på hennes øyne og Herren gav henne en mirakuløs helbredelse.

Nå har hun ikke lenger problemer med øyene og trenger heller ikke medisinsk behandling.

Priset være Herren.

—————————————————

Denne mannens navn er Dal Badadur Chepang, og han forteller følgende:

«I fire måneder hadde han hatt store smerter i kneet og hadde vondt for å gå. Jeg fikk høre at Jesu menighet hadde helbredelsesmøter og kom til møtene.

Forkynneren spurte hvor jeg hadde vondt? Jeg sa at jeg hadde smerter i kneet.

Forkynneren sa at jeg skulle legge min hånd på det stedet hvor det gjorde vondt, og det gjorde jeg. Da jeg kom til møtene var jeg så svak at jeg ikke klarte å gå. Men takk til Herren, da jeg skulle gå hjem så kunne jeg gå normalt.

Jeg ble helbredet i mitt kne. Nå kan jeg gå uten smerter. Jeg vil fullt ut tro på Gud som gir oss frelse, og jeg vil fortelle dette vitnesbyrdet til andre».