I slutten av november går turen til Cuba, sammen med en venn som heter Frederic Gøtze. Frederic er opprinnelig fra Sverige, men har bodd noen år i Mo i Rana. Jeg har blitt kjent med Frederic på mine reiser i Finnmark det siste året. Frederic har en nokså røff bakgrunn fra et kriminelt miljø i Sør-Europa. Men han ble frelst for noen år siden og er nå engasjert i arbeid på Cuba.
På Cuba skal vi ha møter i kirker. I en av disse kirkene opplever man en sterk tilstrømning av ungdommer som har en stor lengsel etter Gud. Det er et stort behov for Bibler og stor åpenhet for evangeliet der. I denne forbindelse vil vi samle inn penger for å bygge ut kirken som opplever det man nok kan kalle for en «ungdomsvekkelse».

I forbindelse med vår reise til Cuba, så ønsker vi å samle inn penger til følgende prosjekter:

1. Barn-og ungdomsarbeid. Vi vil ha møter for ungdom, og vi vil gi økonomisk støtte til dette arbeidet.

2. Vi har fått en inngang på et kreftsykehus, spesielt med en lege som arbeider med kreftsyke barn. Vi vil gi økonomisk støtte til innkjøp av leker m.m. til denne avdelingen. Vi ønsker også å dele evangeliet med dem, alt etter hvordan vi får en åpen dør til dette.

3. Vi vil besøke og hjelpe et kristent eldrehjem. Dette er et hjem for eldre og syke som ikke har familie som kan ta seg av dem. Disse menneskene lever på et eksistensminimum. De får et minstemål av mat, men mangler nesten alt annet. Vi vil selvsagt dele evangeliet med dem!

Har du mulighet til å hjelpe med et økonomisk bidrag?

Mission Alliance’ vipps: 94920

Kontonummer: 3126 29 40910

Tusen takk skal du ha!