IMG_0397IMG_0397web bilde 6web bilde 1

Her er en liten rapport fra møtene i Mukachevo i Ukraina.

Jeg må først av alt si at det var så flott å ha med team fra Norge. Disse bidro med vitnesbyrd, forkynnelse, forbønn m.m. De fungerte godt blant fattige sigøynere, som lever under andre forhold og i en kultur som er annerledes enn vår. De første fire dagene hadde vi møter i sigøyner-landsbyer rundt Mukachevo. To av møtene var friluftsmøter og to av møtene var i kirker. I alle møtene ble det bedt med folk til frelse og helbredelse.

Fredag til søndag hadde vi pastorseminar og kveldsmøter og i landsbyen Pausnino – i et telt som var satt opp for anledningen. Nettverket vi jobbet sammen med heter ”Church of the living God”. Dette ledes av Sergej Baluk. Sergei er ukrainer (ikke sigøyner) , men startet arbeid blant sigøynere for over 30 år siden. I dag er han leder for et nettverk av 60 menigheter, der noen menigheter er ukrainske og andre er sigøyner-menigheter. Det som er virkelig flott, er å se alle de gode sigøyner-pastorene han har fostret! Og det står stor respekt av at ”hvite” ukrainere og sigøynere fungerer så godt sammen. Det er ingen selvfølge.

I alle møtene har flere respondert på frelsesinnbydelse. Folk har blitt møtt av Gud, fornyet og flere har vitnet om helbredelse.
Vi er takknemlig til Herren for alle som har blitt berørt av Han!