I september gikk turen enda en gang til Nepal.
Jeg har vært i Nepal flere ganger og dette er et land jeg har blitt veldig gla´ i. Naturen er majestetisk med sine høye fjell, dype daler og fossende elver. Men enda viktigere er det hva Gud har gjort i Nepal. Evangeliet har gått sterkt fram, med stadig økende motstand og forfølgelse. Jeg har ikke vært i noe land der jeg har har møtt så mange dypt forvandlede mennesker – i form av sterke helbredelser, oppvekkelse av døde, utfrielse av demonbesatte og hjerter forvandlet av Guds kjærlighet. 

Denne gang ble det undervisning på bibelskole i Kathmandu. Daniel har i flere år utrustet unge menn og kvinner til tjeneste i Guds rike. Dette arbeidet har resultert i at evangeliet har stadig nådd ut til nye områder, mange menigheter har blitt plantet og flere tusen mennesker har blitt frelst. 

Disse emner ble undervist: Å gripe åpenbaringen av Guds kjærlighet, Åndens gaver, hvordan fullføre sitt løp og Guds rike 

Det var stor mottagelighet for undervisningen og elevene ble berørt av Guds kjærlighet og kraft. 

En herlig vitnesbyrd fra Nepal

Under oppholdet i Nepal fikk jeg høre dette flotte vitnesbyrdet.
Saroj Bhujel var plaget av mye sykdom. Han besvimte til stadighet med hvitt skum i munnvikene. Doktoren konstaterte at han hadde betennelse i mageregionen.Saroj hadde også svakhet og lammelse i armer og bein og om natten klarte han ikke stå opp fra sengen.Han var mager og svak og fikk tidvis  epileptiske anfall.

Undertegnede var i Nepal i februar 2019 sammen med Sarah Fikstvedt, Erik Fikstvedt og Håkon Seljåsen.
Vi ba den gangen (lørdag 24.februar) for Saroj, og Gud helbredet han der og da. Hans mor hadde også vært i bønn og faste for han. Saroj begynte å legge på seg og har siden vært frisk. 

Som en følge av denne helbredelsen, ble Saroj´s åndelige liv fornyet. Han leser ivrig i Bibelen og er trofast med i en lokal menighet I Kathmandu der han er aktivt med i lovsangstjenesten. All ære til Jesus!